×
Aggredi käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön.
Hyväksy

Aggredi®

Minkä kadulla voittaa, sen käräjillä häviää

Oletko miettinyt, että voisit tehdä elämässäsi muutakin kuin istua vankilassa väkivaltarikosten vuoksi? Ota yhteyttä, me autamme sinua irtautumaan väkivallan kierteestä. Aggredi toimii Helsingissä, Kuopiossa, Porissa, Tampereella, Turussa ja Lahdessa.

Aggredi on menetelmä, joka auttaa kodin ulkopuolisen väkivallan tekijöitä irti väkivallasta. Tavoitteena on saada asiakkaan väkivaltainen käytös vähenemään tai loppumaan. 

Tarjoamme mahdollisuuden käsitellä väkivallasta syntyneitä ongelmia puolueettomalla maaperällä. Asiakkuus ei edellytä päihteettömyyttä tai rikoksettomuutta vaan ainoastaan halun tehdä asiat toisin. Aggrediin osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Käymällä Aggredissa et häviä mitään eikä sinun tarvitse sitoutua mihinkään.

Aggredi on kehitetty HelsinkiMissiossa, ja se on toiminut pääkaupunkiseudulla vuodesta 2006. Toimintaa rahoittaa Veikkaus.

 
Keitä Aggredi auttaa? 

Asiakkaitamme ovat:

  • kodin ulkopuolisiin väkivaltarikoksiin syyllistyneet 18–49-vuotiaat henkilöt
  • vakavasti väkivallalla oireilevat henkilöt
  • koulu- tai joukkosurmaa tai vakavaa väkivaltarikosta suunnittelevat henkilöt (fantasiapohjainen väkivalta – tässä kohderyhmässä otamme vastaan myös alaikäisiä asiakkaita)

Lisäksi työskentelemme seuraavien kohderyhmien kanssa:

  • ääriliikkeiden edustajat (äärioikeisto, äärivasemmisto) sekä taistelualueille lähtöä suunnittelevat ja sieltä palaavat henkilöt
  • järjestäytyneestä rikollisuudesta irtaantuvat henkilöt sekä heidän lähipiirinsä, kuten vanhemmat, sisarukset ja puolisot (asiakkaat ohjautuvat pääsääntöisesti Keskusrikospoliisin JR-Exit-toiminnan kautta)

Emme työskentele perhe-, pari- ja lähisuhdeväkivaltaan tai seksuaalirikoksiin syyllistyneiden asiakkaiden kanssa.
 

Ota yhteyttä >