×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Albertin olohuoneessa tapahtuu

HelsinkiMission Albertin olohuone on lämminhenkinen kohtaamispaikka lapsiperheille ja senioreille Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Albertinkatu 33.

Albertin olohuone on avannut jälleen ovensa!

Albertin olohuoneessa sukupolvet kohtaavat ja vaihtavat ajatuksiaan elämänmenosta maksuttoman kahvikupposen äärellä. ”Olkkarilla” tapaat myös vapaaehtoisiamme, jotka tarjoavat juttu- ja leikkiseuraa kävijöille. Vauvat ja taaperot viihtyvät Olkkarin leikkinurkkauksen ja lelujen parissa. Löydät tiloistamme myös imetyshuoneen, vaipanvaihtopisteen ja vaippoja sekä keittiöstämme ruokailuvälineet, jääkaapin ja mikron.

Tule Albertin olohuoneeseen juttelemaan, virkistymään tai vain nauttimaan lämpimästä tunnelmasta!

Olkkarin aukioloajat lähtien (HUOM! Olkkarin aukioloaikoja laajennetaan syksyn 2021 aikana):

  • Maanantaisin klo 9.30–14
  • Keskiviikkoisin klo 9.30-14
  • Torstaisin klo 9.30–14

Koronaturvallisuudesta. Haluamme tehdä Olkkarista mahdollisimman lämpimän sekä turvallisen paikan vierailla. Noudatamme viranomaisten antamia ohjeistuksia koronaturvallisuuteen liittyen. Pidämme huolta tilojen ja lelujen siisteydestä sekä tarjoamme kasvomaskit kävijöille. Edellytämme kasvomaskien käyttämistä kaikilta yli 12-vuotiailta henkilöiltä Olkkarilla. Lokakuun 2021 alusta lähtien, osallistujamääriä ei enää rajoiteta Olkkarin toiminnassa.

Tervetuloa myös Olkkarin Facebook-ryhmään, jossa tiedotamme Olkkariin liittyvistä asioista!
 

Tarjoamme lapsiperheille myös muita maksuttomia palveluita:

Perhementoritoiminta: Haluaisitko jakaa lapsiperhearkeasi toisen aikuisen kanssa? Voit hakea HelsinkiMission perhementoria ja saada elämäntilanteeseesi sopivaa tukea. Perhementori on HelsinkiMission koulutettu vapaaehtoinen, jonka tehtävä on tukea vanhemmuuttasi. Perhementorin kanssa voitte puuhailla yhdessä koko perheenä taikka jutella kaksin. Tapaamisia on pari kertaa kuukaudessa vuoden ajan. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Yksinäisyystyö tarjoaa maksuttoman ja luottamuksellisen mahdollisuuden käsitellä omaa yksinäisyyttä itsenäisen työskentelyn ja keskustelutapaamisten avulla. Työskentely tapahtuu toistaiseksi etäyhteyksin. Lue lisää ja ota yhteyttä.

 

Lisätietoja:

albertinolohuone@helsinkimissio.fi

Olavi Karvonen
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori: Albertin olohuone
09 2312 0245, 044 291 8627