×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

KAIKKI SOITTAA

Liity Kaikki soittaa -verkostoon

Musiikkikeskus Resonaarin ylläpitämä Kaikki soittaa –verkosto ammattilaisiille suunnattu ilmainen palvelu ja se yhdistää toisiinsa kaikkia, jotka pitävät tärkeänä oppimisen tasa-arvoa sekä musiikin oppimisen ja tekemisen saavutettavuutta ja saatavuutta. Yksittäisten ammattilaisten lisäksi verkostoon ovat tervetulleita myös yhdistykset, koulut, oppilaitokset, toimintakeskukset, palvelutalot ja esimerkiksi asuntolat. 

 

Liity verkostoon

 

Verkoston jäsenille tarjotaan: 

  • tietoa ajankohtaisista tapahtumista, koulutuksista ja materiaaleista, 
  • pääsy Kaikki soittaa -materiaalipankkiin, mistä löytyy opetusvideoita ja jatkossa muutakin materiaalia,  
  • informatiivinen uutiskirje muutamia kertoja vuodessa sekä  
  • mahdollisuus verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. 

Kaikki soittaa -verkoston keskiössä on kohderyhmät ja oppijat, joiden oppimisessa ja toiminnassa on jokin erityispiirre ja jotka tarvitsevat oppimiseen ja musisointiin yksilöllisiä ratkaisuja. Tavoitteena on mahdollistaa musiikki kaikille ja löytää keinoja siihen, että kaikki soittaa! 

 

Ajankohtaista: videoita verkoston käyttöön 

Olemme koonneet kevään 2020 etäopetuksen tueksi videomateriaalia. Lyhyiden videotehtävien avulla oppilaat voivat musisoida ja soittaa kotona itsenäisesti tai esimerkiksi yhdessä vanhempien kanssa. Videot on tehty Resonaarin musiikkikoulun opetusta ja oppilaita varten, mutta uskomme että videoista on hyötyä ja iloa myös muille. Haluamme jakaa näitä videoita Kaikki soittaa -verkostolle.

Lähetämme verkoston jäsenille sähköpostitse linkkejä näihin opetusvideoihin. Saat käyttää videoita omassa työssäsi oppilaittesi tai asiakkaittesi kanssa tukemassa musisoinnin ja harrastamisen jatkumista nyt kun koulut on suljettu ja muutkin harrastustoiminnat ovat tauolla.  

Huomaathan, ettei videoita ole tehty kaupalliseen tarkoitukseen eikä niitä saa laittaa julkiseen jakoon (nettisivuilla, somessa jne). 

Voit jakaa omat videolinkkejä harkintasi mukaan omille oppilaillesi ja asiakkaillesi, mutta painotathan kaikille ettei linkkejä saa jakaa eteenpäin. 

 

Kaikki soittaa -materiaalipankki

Kaikki soittaa -verkostolle lähetetään kevään poikkeusolojen aikana videolinkkejä tukemaan yhteydenpitoa oppilaiden ja asiakkaiden kanssa. Jatkossa verkostolle tullaan tarjoamaan laajempi materiaalipankki, josta löytyy tietoa erityismusiikkikasvatuksen, kuvionuottien ja kulttuurisen sosiaalityön alueilta. Tiedotamme verkoston jäseniä päivityksistä ja kaikesta uudesta. 

 

Resonaarin asiantuntijapalvelu

Lue lisää

 

© Resonaari – HelsinkiMissio. Sivu on päivitetty 6.4.2020