×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Resonaarin musiikkikoulu

Musiikkikoulu erilaisille oppijoille

Resonaarin periaatteena on, että jokaiselle täytyy antaa mahdollisuus oppimiseen.

”Uskomme erilaisten oppijoiden kykyyn oppia, ja opetamme jokaista oppilasta yksilöllisesti. Opettajan tehtävänä on löytää kullekin oppilaalle paras oppimismenetelmä”, sanoo Resonaarin johtaja Markku Kaikkkonen.

Tulokset ovat erityismusiikinopetuksen saralla huikeita. Resonaarissa hankittu soittotaito on muuttanut jo satojen kehitysvammaisten ja muiden erilaisten oppilaiden elämän paremmaksi.Resonaarin ansiosta erilaiset oppijat ovat ottaneet ison harppauksen marginaalista kohti tasa-arvoista asemaa yhteiskunnassa.

Oppilaistamme suurin osa on kehitysvammaisia. Muita erityisryhmiä edustavat mm. liikunta- ja näkövammaiset, oppimishäiriöistä kärsivät sekä mielenterveyskuntoutujat. Uusi kasvava kohderyhmä on seniorit.

Resonaarin oppilasmäärä on kasvanut vuosi vuodelta, ja tällä hetkellä oppilaita on jo 300. Musiikkikoulussa työskentelee viisi päätoimista sekä 12 sivutoimista opettajaa. Resonaari on toiminut vuodesta 1995 lähtien.

Markku Kaikkonen
Resonaarin johtaja / Director
+358 400 766 712
Kaarlo Uusitalo
Resonaarin johtaja / Director
+358 40 501 1371

 

Haluatko oppilaaksi?

 

Haluaisitko oppia soittamaan jotain soitinta? 

Resonaarin musiikkikoulussa opetetaan soittamista ja laulamista erilaisille oppijoille.

Useimmat oppilaamme ovat kehitysvammaisia. Muita erityisryhmiä ovat esimerkiksi liikunta- ja näkövammaiset, oppimishäiriöistä kärsivät ja mielenterveyskuntoutujat. Aktiivisia oppilaita ovat myös seniorit, joilla ei ole aiempaa kokemusta soittamisesta tai musiikin harrastamisesta.

Lue lisää ja ota yhteyttä!

 

Opetus musiikkikoulussa

Usein kysyttyä

Musiikkikoulun hinnasto

Täytä hakulomake

Kati Näsälä
Hallintoassistentti / Administrative assistant
+358 45 341 0597

Musiikkikoulun tiedotteet

Erikoinen kevät - musiikkikoulun rehtorin kevätkirje 05.06.2020
Musiikkikoulun kevättiedote 1/2019 28.01.2019
Musiikkikoulun syystiedote 2018 01.11.2018
Musiikkikoulun kevättiedote - Music school spring bulletin 2018 15.02.2018
Näytä lisää ›

Oppilaan opas

Oppilaan oppaaseen on koottu tärkeää tietoa Resonaarin musiikkikoulun oppilaille sekä heidän vanhemmilleen ja huoltajilleen.