×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Ryhmänohjaajakoulutus

Kouluttautumalla Senioripysäkki-ryhmänohjaajaksi saat uusia välineitä auttamistyöhösi. Samalla kartutat henkistä pääomaasi ja osaamistasi.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajakoulutukseen voivat hakea sosiaali- tai terveydenhuoltoalan perustutkinnon tai muun soveltuvan koulutuksen suorittaneet henkilöt. Jos olet kiinnostunut ryhmän ohjaamisesta ja haluat uudenlaisen työtavan osaksi toimenkuvaasi, ohjaajakoulutus voi olla juuri sinua varten.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajakoulutus antaa sinulle uusia työkaluja ja näkökulmia työhösi – ja samalla koko elämääsi. Koulutuksen suoritettuasi sinulla on valmiudet käynnistää ja ohjata Senioripysäkki-ryhmiä omalla paikkakunnallasi.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajakoulutus on nykyistä ammattitaitoasi täydentävää koulutusta, johon voit osallistua joustavasti työsi ohella. Koulutus kestää vuoden ja on maksutonta, mutta materiaalikustannuksista joudumme veloittamaan kokonaisuudessaan 500 euroa. Vuoden koulutuksen jälkeen sinun on mahdollista saada jatko-ohjausta ryhmien ohjaamiseen kahden vuoden ajan.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajakoulutukseen osallistuneet ovat olleet lähes sataprosenttisesti tyytyväisiä koulutuksen antiin ja innostuneita saamistaan uusista valmiuksista.

Senioripysäkki-ryhmänohjaajana pystyt auttamaan tehokkaasti yksinäisyydestä ja masennuksesta kärsiviä senioreja. Senioripysäkki-ryhmämalli vähentää tutkimusten mukaan tehokkaasti senioreiden yksinäisyyttä, masennusta ja ahdistusta.

Tällä hetkellä Senioripysäkki-ryhmänohjaajien koulutus on meneillään Kuopiossa. Uusi koulutus on alkamassa tänä syksynä Turussa. Vuonna 2021 aloitamme koulutuksen Helsingissä. Uusi koulutus alkaa vuosittain jos koulutuksesta kiinnostuneita on vähintään 10 henkilöä.

Yhteystiedot:

Senioripysäkki
Albertinkatu 33
00180 Helsinki

Sari Eskelin
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, kouluttaja, työnohjaaja, psykoterapeutti
045 875 7872