×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Haluatko keskustella elämäsi solmukohdista Senioripysäkin ryhmissä?

Onko sinulla huolia, jotka painavat mieltä ja valvottavat yöllä? Kaipaisitko lisää voimia ja elämäniloa? Tunnetko itsesi yksinäiseksi tai ahdistuneeksi?

Senioripysäkki tarjoaa yli 60-vuotiaille ammattilaisen ohjaamia keskusteluryhmiä. Ryhmien tavoitteena on tukea elämänhallintaa ja mielen hyvinvointia sekä lievittää yksinäisyyttä.

Senioripysäkki-yhteydenottopuhelin palvelee numerossa 045 341 0506. Voit soittaa meille ma ja pe klo 9–11 tai jättää soittopyynnön. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse, senioripysakki@helsinkimissio.fi.

Uudet ryhmät alkavat elokuusta 2020 alkaen Albertinkadulla. Ryhmiin tullaan haastattelun kautta. Koronatilanteesta riippuen Senioripysäkin ryhmätoiminta jatkuu tarvittaessa etäyhteyksin ja kehitämme myös uutta etäryhmätoimintaa.

Voit myös ottaa yhteyttä kertaluontoisesti tai saada oman työntekijän, jonka kanssa voit jatkaa keskusteluapua 1–5 kertaa sovitusti. Voimme tarjota keskusteluapua myös etävastaanotolla.

Ota rohkeasti yhteyttä. Puhuminen ammattilaisen kanssa voi selkeyttää elämäntilannettasi ja helpottaa oloa. Osallistumalla ammattilaisen ohjaamaan vertaisryhmään saat uutta näkökulmaa pulmallisiksi kokemiisi asioihin.
 

Senioripysäkki-ryhmien ohjaajat HelsinkiMissiossa:

Satu Pajanne-Alanko
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, tiimivastaava, psykoterapeutti
satu.pajanne-alanko(at)helsinkimissio.fi

Sari Eskelin
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, kouluttaja, työnohjaaja, psykoterapeutti
sari.eskelin(at)helsinkimissio.fi

Tarja Sorvari
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, psykoterapeutti
tarja.sorvari(at)helsinkimissio.fi

Sanna Huittinen
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, työnohjaaja, psykoterapeutti
sanna.huittinen(at)helsinkimissio.fi

Ona Robson
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, yhteisötyönohjaaja ja coach (opisk.)

 

”Tämä on ensimmäinen kerta elämässäni, kun olen voinut puhua vaikeasta elämästäni jollekin. Tuntuu siltä, että minut hyväksytään tässä ryhmässä sellaisena kuin olen.”
Mirjami, 68, Senioripysäkki-ryhmäläinen

Soita ja kysy lisää

045 341 0506
tai sähköpostitse
senioripysakki@helsinkimissio.fi

 

 

 

Hae apua ajoissa