×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Digivapaaehtoiseksi

Digivapaaehtoisena opastat senioria eri laitteiden ja sähköisten palveluiden käytössä. Opastukset tapahtuvat senioreiden kodeissa kahden kesken. 

Toivomme, että sinulla on mahdollisuus tehdä digikeikkoja päiväaikaan, jolloin seniorit useimmiten pyytävät apua. Opastaminen ei edellytä syvällistä tekniikan osaamista. Riittää, kun sinulla on tietokoneen, tabletin tai kännykän käytön perustaidot sekä avoin ja innostunut mieli. Ongelmat voivat olla hyvinkin yksinkertaisia ja tärkeintä on etsiä yhdessä seniorin kanssa ratkaisuja pulmiin, jotta hän oppii käyttämään itsenäisesti laitteita.

Digivapaaehtoiseksi hakeneet haastatellaan, ja he saavat keikka- ja tukihenkilötoiminnan koulutuksen. Tämän lisäksi heille tarjotaan monipuolista tukea, kuten jatkokoulutuksia, työnohjausta ja virkistystä. Digivapaaehtoiset voivat tehdä myös muita kertaluonteisia auttamiskeikkoja senioreiden luona tai ryhtyä tukihenkilöksi jollekulle seniorille.

Seuraava keikka- ja tukihenkilötoiminnan koulutus järjestetään tiistaina 23.11.2021. Haastattelut pidetään viikoilla 45 ja 46. Hakemukset syyskuun koulutukseen tulee jättää alla olevan lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 31.10.2021. Hakemuksia voi jättää tämän jälkeenkin. Ne ohjataan seuraavaan koulutukseen, jonka ajankohdan ilmoitamme myöhemmin. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.

Kaikki vapaaehtoishaastattelut sekä koulutukset järjestetään toistaiseksi etäyhteyksin.

 
Lisätietoja:

Sirpa Hirvonen
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori; keikka-apu, digi- ja yritysyhteistyö
09 2312 0223, 044 714 3779

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.