×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Kriisimentoriksi nuorelle

Nuoret kaipaavat keskustelua turvallisen aikuisen kanssa. Hae kriisimentoriksi nuorelle!

Kriisimentorina toimit 1–3 kk rinnalla kulkijana nuorelle vaikeassa elämäntilanteessa. Kriisimentori kohtaa nuorta myötätuntoisesti ja tukee nuorta arjen käytännön asioiden hoitamisessa ja selvittelyssä. Kriisimentorit toimivat tukena nuorille, jotka ovat käyneet HelsinkiMission Nuorten kriisipisteen ammatillisessa keskusteluavussa. Vapaaehtoinen toimii rinnakkain Nuorten kriisipisteen kriisityöntekijöiden kanssa.

Koulutamme kaikki vapaaehtoisemme sekä tarjoamme tukea ja säännöllistä työnohjausta. Tukenasi ovat myös vapaaehtoistoiminnan koordinaattorit, joihin voit tarvittaessa ottaa yhteyttä.

Du kan också bli krismentor på svenska.

 
Kuka voi hakea vapaaehtoiseksi?

Et tarvitse tehtävään erityistä ammatillista koulutusta tai työkokemusta. Sen sijaan edellytämme kiinnostusta nuorten maailmaa kohtaan, sitoutumista, tasapainoista elämäntilannetta sekä vähintään 25 vuoden ikää. 

Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä ja eri sukupuolia edustavia henkilöitä sekä myös kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

 
Näin haet

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin saat linkin hakulomakkeeseen sähköpostiisi. (Tarkistathan myös roskapostikansiosi, sillä joskus linkki valitettavasti ohjautuu sinne.) Haastattelemme hakuilmoituksen perusteella kaikki tehtävään sopivat hakijat, joista valitaan vapaaehtoiset tehtävään. Tarjoamme koulutuksen verkossa ja jatkuvan tukemme vapaaehtoistoiminnan aikana.
 

 

Lisätietoja

Jenni Palomäki
Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, tiimivastaava: nuorten tukihenkilötoiminta
09 2312 0256, 043 201 3189

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.