×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vapaaehtoiseksi Senioriolohuoneeseen

Senioriolohuone on viihtyisä ja avoin kohtaamispaikka seniori-ikäisille. Olohuone sijaitsee Kampissa, osoitteessa Albertinkatu 33. Hae vapaaehtoiseksi!

Olisiko sinulla aikaa ja kiinnostusta toimia vapaaehtoisena olohuoneella? Haluatko tulla suunnittelemaan ja käynnistämään uutta, pilotoitavaa toimintaa kanssamme?

Vapaaehtoisena pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Riittää, että olet luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen yli 60-vuotias. Vapaaehtoisena vastaanotat Olohuoneessa kävijämme kiireettömästi ja tarjoat juttuseuraa kahvikupposen ääressä arkisin päiväaikaan. Toivomme, että pystyt sitoutumaan toimintaan kerran–pari kuukaudessa.

Haastattelemme hakuilmoituksen perusteella vapaaehtoiseksi hakeneet, joista valitsemme ensimmäisen koulutusryhmän. Tarjoamme tehtävään valituille koulutuksen sekä jatkuvan tukemme myös koulutuksen jälkeen. Tarjoamme vapaaehtoisille myös muun muassa työnohjausta ja virkistysmahdollisuuksia.

Järjestämme seuraavan koulutuksen keväällä 2022.

 
Lisätietoja:

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.