×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Vertaisryhmänohjaajaksi Senioripysäkille

Pilotoimme syksyn 2021 aikana vertaisryhmiä Senioripysäkin ryhmiin osallistuneille. Hae vapaaehtoiseksi vertaisryhmänohjaajaksi!

Olisiko sinulla aikaa ja kiinnostusta toimia vapaaehtoisena ryhmänohjaajana senioreille? Haluatko tulla suunnittelemaan ja käynnistämään uutta, pilotoitavaa toimintaa kanssamme?

Vapaaehtoisena pärjää tavallisen ihmisen taidoin. Riittää, että olet luotettava, tasapainoinen ja myötätuntoinen yli 60-vuotias. Kokemusta ryhmän ohjaamisesta tai vanhustyöstä ei tarvita. Ryhmän ohjaamisessa tärkeitä ominaisuuksia ovat muun muassa innostavuus, luotettavuus sekä taito toimia erilaisten ihmisten kanssa ja kuunnella heitä.

Vapaaehtoisten ohjaamissa vertaisryhmissä seniorit kohtaavat toisiaan ja keskustelevat ohjatusti erisisältöisistä asioista vertaisten kesken. Senioripysäkin ammattilainen tukee vapaaehtoista tehtävässään.

Haastattelemme hakuilmoituksen perusteella vapaaehtoiseksi hakeneet, joista valitsemme ensimmäisen koulutusryhmän. Tarjoamme tehtävään valituille koulutuksen sekä jatkuvan tukemme myös koulutuksen jälkeen. Tarjoamme vapaaehtoisille myös muun muassa työnohjausta ja virkistysmahdollisuuksia.

Lisätietoja:

Ona Robson
Senioripysäkki-ryhmänohjaaja, Yhteisötyönohjaaja-coach
09 2312 0265, 045 870 4678

Hae vapaaehtoiseksi

Hae vapaaehtoiseksi

Jätä yhteystietosi, niin saat linkin hakemukseen sähköpostitse.