×
HelsinkiMissio käyttää evästeitä varmistaakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt käyttöehdot ja evästeiden käytön. Lue lisää ›
Hyväksy

Soittokaveriksi

Tule soittokaveriksi Resonaarin musiikkiopistossa opiskelevalle lapselle, nuorelle tai aikuiselle.

Resonaarin oppilaat kaipaavat harjoittelukaveria ja lisää mahdollisuuksia soittamiseen tai laulamiseen. Tehtävä sopii soitto- tai laulutaitoiselle – sinulle, joka koet erilaisuuden innostavaksi ja elämää rikastuttavaksi ominaisuudeksi.

Resonaarin oppilaat ovat kehitysvammaisia tai muita erilaisia oppijoita. He ovat iloisia ja innokkaita oppimaan uutta, mutta tarvitsevat tukea soittamisen harjoitteluun.

Resonaarissa opiskellaan musiikkia tavoitteellisesti kuvionuottimenetelmän avulla. Opetussuunnitelma perustuu taitteen perusopetuksen mukaisiin tavoitteisiin ja sisältöalueisiin. Oppilaat soittavat muun muassa kitaraa, bassoa, kosketinsoittimia ja rumpusettiä tai käyvät laulutunneilla.

Saat uudenlaista merkitystä elämääsi

Soittokaverina voit jakaa musisoinnin iloa ja pääset käyttämään omia taitojasi luovasti. Saat uusia kokemuksia ja uusia ystäviä, olet hyödyksi ja avuksi.

Soittokaverina annat kaverillesi jotain korvaamatonta, mutta samalla saat myös itsellesi jotain arvokasta. Saat hyvää mieltä, iloa ja uudenlaista merkitystä elämääsi.

Sinun ei tarvitse olla musiikin tai opettamisen ammattilainen. Riittää, että olet soitto- tai laulutaitoinen empaattinen ja kärsivällinen aikuinen. Saat meiltä maksuttoman opastuksen soittokaverina toimimiseen. Soittokaveriksi hakevan tulee olla täysi-ikäinen.

Hae soittokaveriksi täyttämällä hakulomake. Resonaarista otetaan sinuun yhteyttä.

Lisätietoja: resonaari@resonaari.fi

Lisätietoja